Довгоочікуваний старт офіційних та сертифікованих продажів Astra Tech Implant System EV в Україні , Medmarket Premium Solutions

«Довгоочікуваний старт офіційних
та сертифікованих продажів
Astra Tech Implant System EV в Україні»

Без зайвих перебільшень в даний час ASTRA TECH Implant System™ EV визнана одною з найкращих в світі та ми щасливі представити цю систему українським лікарям у повному асортименті та у відповідності всіх вимог Законодавства.

Система імплантатів ASTRA TECH Implant System™ EV це неперервна еволюція та найсучасніше покоління дентальних імплантатів та ортопедичних рішень. Це ефективна взаємодія різноманітних, але маючих рівне значення особливостей в поєднанні із застосуванням біологічного та біомеханічного підходу. Конструкція імплантату, профіль різьби, мікроповерхня, наноструктура та молекулярний рівень здійснюють вплив на всіх п’яти структурних рівнях. Кожна складова цієї імплантаційної системи забезпечує повну сумісність та гармонічне функціонування з твердою та м’якою тканинами та більш надійне та ефективне протезування з опорою на імплантати.

ASTRA TECH Implant System™ EV гарантує високий рівень приживлення імплантату, відсутність або найнижчий рівень резорбції кістки та здоровий стан м’яких тканин в зоні шийки імплантату, відмінні клінічні результати як в разі одноетапного, так і в разі двоетапного хірургічного протоколу.

Та як імплантат преміум рівня, ASTRA TECH Implant System™ EV в першу чергу відрізняються тим, що створені більше 35 років тому на підставі наукової та доказової клінічної бази – саме це гарантує передбачуваний, надійний та естетичний результат високої якості для вас та ваших пацієнтів!

В прагненні представити увазі лікарів-імплантологів та ортопедів з усіх регіонів України особливості та можливості ASTRA TECH Implant System™ EV та клінічний була проведена 3-х денна програма презентаційних та навчально-практичних заходів.

11 листопада в Торгівельно-медичному центрі «Медтехніка» відбулась презентація за участю Булатова Георгія, лікаря-стоматолога, старшого менеджера з маркетингу комплексних рішень Dentsply Sirona в Східному регіоні. На подану інформацію щодо переваг унікального комплексу BioManagement Complex та продемонстрованих підтверджених наукою та дослідженнями результатів запрошені лікарі-практики мали можливість отримати вичерпні та професійні відповіді та поспілкуватись с колегами в легкій та невимушеній атмосфері.



А вже 12 листопада на стенді Medmarket Premium Solutions, офіційного ексклюзивного дистриб’ютора системи Astra Tech EV в Україні, в рамках заходу IMPLANTS Expo ми вперше запропонували ознайомитись з асортиментом продукції та особисто отримати інформацію та рекомендації щодо протоколів та практичних аспектів роботи з однією з найсучасніших імплантаційних систем світу Astra Tech EV. Та звичайно з вже відомою та надійною системою Ankylos.


Наступним кроком 13 листопада було проведено повноцінну лекцію з викладеними практичними кейсами експертом ASTRA TECH Implants System EV™ Ширшовим Семеном, практикуючого спеціаліста в естетичних та цифрових рішеннях імплантології.



Професійні здобуття були оцінені з боку учасників у вигляді жвавої дискусії та прагненням до спілкування та обміну досвідом у складних рішеннях та високих стандартах до результатів.


Та звісно й надалі ми плануємо прагнути разом з вами до нових знань та розширення ваших можливостей разом з надійними партнером Medmarket Premium Solutions та найвищим рівне виробника Dentsply Sirona Implants!

Залишайте запити та тримайте зв'язок з нашими менеджерами та ми відповімо на такі питання «Чому вам треба зупинити свій вибір саме на ASTRA TECH Implants System EV™?» та «Чому ця імплантаційна система визнана одною з найкращих в світі?»