14-15 листопада 2020 року Київ - IMPLANTS Dental Implantology Expo

Дорогі друзі та колеги, хто вже визначився з системою імплантатів і хто ще в пошуку ідеальних рішень! Запрошуємо вас 14 і 15 листопада на Implants Dental Implantology Expo- потужна наукова програма виставки пропонує майстер-класи, семінари та презентації з найактуальніших тем сучасної хірургічної стоматології.
Буде дуже цікаво!

На нашому стенді буде представлена преміальна імплантологічна система Ankylos виробництва Dentsply Sirona Implants.Місце проведення:
ТРК АТМОСФЕРА и готель Ramada Encore Kyiv
Київ, Столичне шосе, 103

Всесвітні бренди Тут будуть всі Майстер-класи Зірковий гість
Імплантологічний системи, матеріали та обладнання, програмне забезпечення, світові бренди. Концентрація кращих компаній, що працюють на ринку хірургічної стоматології Головні лікарі провідних стоматологічних клінік країни. Відомі фахівці і лідери громадської думки. Імплантологи і ортопеди, що протезірують на імплантатах. На Implants їде вся Україна! МПотужна наукова програма виставки пропонує майстер-класи, семінари і презентації з самих актуальних тем сучасної хірургічної стоматології. Буде дуже цікаво! Хедлайнером заходу стане Іньякі Гамборо, видатний клініцист, автор бестселера "Еволюція. Актуальні протоколи заміщення передніх зубів за допомогою імплантатів"